Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1055 niezalogowanych)
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
kamil75 napisał:
lindmans narka nie wracaj
kazdy ma prawo nazywac norka jak che i mowic o nim co che bo ini jada po nas jak po szmacie w rozmowach miedzy soba
a ja ky sadzisz ze oni daja nam chleb i my jestesmy na ich ziemi to twoja sprawa
mieszkam tu na stale z rodzina od popnad 14 lat i dalej nie mam dobrego zdania o norach i o tym kraju
nie wszysko zloto co sie swieci

A o kim ty masz dobre zdanie? ( nie zeby mnie to interesowalo) Orzesz tu, zona rowniez, dzieci maja dach nad glowa, ubranie, ciepla strawe, Na wakacje dostajesz kase, w pracy sie opierdalasz dzieki systemowi. Na brudasow chapiesz dzieki rozwinietej demokracji, bo zagrażają twojemu porzadkowi, W Polsce tez byl syf, skoro wyjechales i nie wracasz. Warszawiacy, to chamy a o innych miescinach tez pewnie zdanie masz wyrobione. Moze warto udac sie do psychiatry? Pomoze zdefiniowac leki i cos zaleci na chora glowe. W ostatecznosci baran w sciane i ciagla obserwacja, nie pomoze ale to chyba jedyna metoda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
aga113 napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Spór wokół islamskich nakryć głowy trwa
jesli nie beda chodzic do szkoly z powodu zakazu nakryc glowy,uwazam ze to jest ich prywatna sprawa. Dlaczego moje dziecko ma byc narazane na niebezpieczenstwo, nigdy nie wiadomo co lub kto sie kryje pod tym ich ubraniem. Najlepiej dla swietego spokoju poprostu ustapic i tyle, niech inni sie martwia....norweski typowe podejscie do problemu
spalic albo wypuscic breivika
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Rafał M.
(moon5)
Wiking
Jeśli opiekun zabrania dziecku chodzić do szkoły, to wkroczyć powinno Barnevernet.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
moon5 napisał:
Jeśli opiekun zabrania dziecku chodzić do szkoły, to wkroczyć powinno Barnevernet. a po co im ciapate stworzenia?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Mateus Z.
(Mathiasso007)
Nowicjusz
Chca nosic nakrycia glowy czy calego ciala to niech sobie nosza, ale we wlasnym kraju. Nie po to przyjezdzalo to cos do NO zeby dalej tak samo robic i sie zachowywac, przyjechalo cos to niech przestrzega zasad obowiazujacych w danym kraju a ze NO to dupa i sie tak im daje aaa oni to wszystko wykorzystuja i robia sobie co chca i sie smieja pozniej jedynie

Ty pracujesz a oni siedza i kawkuja sobie na swojej dzielni i BMW jedynie podjezdza, gdzie niektorych z Nas po ciezkiej pracy nawet nie stac a on ciapaty burak MA!

OMFG! Pozal sie Boze!
PS. Czemu Brev... nie zrobil tego zamachu na tej ich ciapatej dzielni!? Byloby super

pozdrawiam serdecznie!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(macieksz)
Wiking
optimus a co ty wiesz o tym kraju?
miales tu jakies problemy z podatkami, prawem, przekretami itd?
bo ja mam duze doswidczenie niestety i 3 razy wygralem w sadzie sprawy
alr ze weygralem nie znaczy ze otrzyamlem co zasadzili
ten kraj nie jest naprawde taki piekny jak sie wydaje
oczywiscie jak zyjesz jak szaraczek i nie spodka cie jakas pzrykrosc to masz prawo myslec ze zlapales/as Boga za nogi

brudactwo to jest zaraza ktora zalewa ten kraj i nie tylko ten
pogadaj z muslimami co mysla o bialych kobietach a moze zmienisz zdanie
tez uwazam ze A.B powinien male autko wysadzic pod meczetem dodatkowo
"facec zrobil ZLE ale cel mial wspanialy" cytat moich norweskich znajomych oczywiscie na bani bo na trzezwo nikt tego nie powie glosno
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(macieksz)
Wiking
sory moze zle napisalem 2 zdanie
" miales tu jakies problemy z podatkami, prawem, przekretami itd? "
to nie ja robilem te pzrekrety itd
tylko moj pracodawca noras, noras u ktorego mialem mieszkanie 3 lata itd
ja jestesm szaraczkiem w tym kraju nie wyrozniam sie od reszty ale z dlugim doswiadczeniem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
macieksz napisał:
optimus a co ty wiesz o tym kraju?
miales tu jakies problemy z podatkami, prawem, przekretami itd?
bo ja mam duze doswidczenie niestety i 3 razy wygralem w sadzie sprawy
alr ze weygralem nie znaczy ze otrzyamlem co zasadzili
ten kraj nie jest naprawde taki piekny jak sie wydaje
oczywiscie jak zyjesz jak szaraczek i nie spodka cie jakas pzrykrosc to masz prawo myslec ze zlapales/as Boga za nogi

brudactwo to jest zaraza ktora zalewa ten kraj i nie tylko ten
pogadaj z muslimami co mysla o bialych kobietach a moze zmienisz zdanie
tez uwazam ze A.B powinien male autko wysadzic pod meczetem dodatkowo
"facec zrobil ZLE ale cel mial wspanialy" cytat moich norweskich znajomych oczywiscie na bani bo na trzezwo nikt tego nie powie glosno

Masz duze doswiadczenie? 3 razy zostales wyruchany na kase i twierdzisz, ze masz doswiadczenia? Chyba jako typ do dymania na kase. To odnosnie wstepu.
Gdzie ja napisalem oszolomie, ze popieram kolorowych? Czytajac moje posty latwo mozna dowiesc, ze jestem wzorowym antagonista. A to co kolorowi mysla o kobietach( nie tylko bialych) mozna wyczytac w ksiazkach. Nie musze z nimi rozmawiac, by poznac ich zdanie.( to by bylo wbrew zasadom) Z kontekstu wynika natomiast, ze ty i owszem, lubisz zamienic slowko z pastowanymi a potem na forum wieszsz na nich psy. Powiedz im w twarz(eufemizm) co o nich myslisz, zamiast wycierac pysk na forum. Tak jak powiedziales- ja zyje jak szaraczek.Wiesz..mieszkamy we 4 w jednym pokoju z tv polsat i pracujemy na czarno wiec moj obraz moze byc przydymiony( zbieznosc z tematem przypadkowa) Ty zapewne wiesz lepiej, w koncu masz norweskich znajomych i 3 razy zostales wyruchany. Nie moge sie mierzyc. 3-0.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
macieksz napisał:
sory moze zle napisalem 2 zdanie
" miales tu jakies problemy z podatkami, prawem, przekretami itd? "
to nie ja robilem te pzrekrety itd
tylko moj pracodawca noras, noras u ktorego mialem mieszkanie 3 lata itd
ja jestesm szaraczkiem w tym kraju nie wyrozniam sie od reszty ale z dlugim doswiadczeniem

2 zdania? nie pochlebiaj sobie analfabeto. To kopalnia błędów. Nie tylko gramatyczne, ale leksykalne i stylistyczne. Zamiast wypinac zad pracodawcy, zainwestuj w slownik.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok